Thursday, October 14, 2010

Meet 'Honey' & 'Moon'

Setelah 9 bulan berkahwin baru ini kali pertama berpeluang pergi berbulan madu..Kehidupan seharian yang sibuk dengan kerja membuatkan hasrat untuk bercuti ditolak ke tepi..Kali ini kesempatan yang ada telah saya gunakan untuk merealisasikan impian ini. 


Selesai saja majlis konvokesyen di K.L baru-baru ini, kami terus ke dua destinasi percutian iaitu Cameron Highlands & Pulau Pangkor untuk bertemu dengan 'Honey' & 'Moon'..hehe..First day ke Cameron Highlands..saja-saja jalan kat sana tapi sekejap aje tak stay pun.

Then 3 days 2  nites menginap di Swiss Court Holiday Apartments, Damai Laut di bawah tajaan Swiss Garden Vacation Club..Tempatnya not too bad..bolehlah pergi kalau nak menenangkan fikiran dan jauhkan diri dari kesibukan kota..Terletak di dalam kawasan hutan sedikit dan menghadap selat Melaka..so kita dapat menikmati view pantai dari situ dan  tak jauh juga dengan jeti Lumut..

Ohh ya..terdapat juga padang golf yang cantik bagi golfer2 yang berminat nak main golf tapi tempat makan susah sikit nak cari...Perjalanan dari K.L is about 3 hours. Takde la lama sgt..Bolehlah Nora bagi 3 1/2 bintang hehe!
 

 

p/s : Next destination Universal Studio, Singapore.
p/s/s : Next next destination Gold Coast, Australia..inshaAllah.No comments :

Post a Comment